Voedselencyclopedie

inhoud

Recept: dupuis-linzen met gedroogde tomaten

Dupuis linzen-1

Ingrediënten

dupuis-linzen
bouillonblokje
olie
ui
knoflook
bleekselderij
paprika
korianderpoeder
zongedroogde tomaten in een potje met olijfolie

Bereiding

De dupuis-linzen koken met een bouillonblokje en eventueel uit laten lekken.
In een andere pan de olijfolie uit het potje tomaten langzaam verhitten. Eventueel meer olie toevoegen als het te weinig is. Ui en knoflook toevoegen, doorroeren en zorgen dat de knoflook niet verbrandt. Stukjes bleekselderij en paprika meebakken. Korianderpoeder toevoegen. Zongedroogde tomaatjes in stukjes erbij en op het laatst de linzen erbij.
Goed warm laten worden.

Beeter

categorieën: Bedrijven, Handel, Koken en eten, producten

eetbeeter

Van de site eetbeeter.nl

Beeter® is een 100% plantaardige delicatesse met stevige ‘beet’. De beleving doet veel mensen denken aan die van vlees. Niet van verwerkt vlees, zoals gehakt en voorgevormde stukjes, eerder van kalkoendij, hamlap of suddervlees. Toch is Beeter® duidelijk geen vlees. Kijk ernaar en je herkent er geen kippenpoot in. Snij het door en je ziet dat het geen karbonade is.
Beeter® is als ingrediënt in levensmiddelen te herkennen aan het EetBeeter-icoon op de verpakking

Vleesvervangers van dit product worden onder andere verkocht via De vegetarische slager.