Voedselencyclopedie

inhoud

Recept: Reuzenzwam met Green zebra's

Green zebra

Ingrediënten

- reuzenzwam, jong
- olie en/of boter
- green zebra tomaten
- 1 ui, in ringen
- 1 prei in ringen en gewassen
- teen knoflook, geperst
- ketchup
- peper, zout, paprikapoeder

Bereiding

Borstel de zwammen goed schoon en snijd in repen.

Verhit olie en/of boter in een bakpan en bak hierin de zwam met de ui. Voeg hier de prei en de tomaten aan toe en laat even op hoog vuur, onder voortdurend roeren lekker bakken.

De overige ingrediënten toevoegen en nog een minuut of 10 op het vuur laten.

Beeter

categorieën: Bedrijven, Handel, Koken en eten, producten

eetbeeter

Van de site eetbeeter.nl

Beeter® is een 100% plantaardige delicatesse met stevige ‘beet’. De beleving doet veel mensen denken aan die van vlees. Niet van verwerkt vlees, zoals gehakt en voorgevormde stukjes, eerder van kalkoendij, hamlap of suddervlees. Toch is Beeter® duidelijk geen vlees. Kijk ernaar en je herkent er geen kippenpoot in. Snij het door en je ziet dat het geen karbonade is.
Beeter® is als ingrediënt in levensmiddelen te herkennen aan het EetBeeter-icoon op de verpakking

Vleesvervangers van dit product worden onder andere verkocht via De vegetarische slager.