Voedselencyclopedie

inhoud

Recept: abrikoos-chocolade-balletjes

Abrikoos

Ingrediënten

250 gram gedroogde abrikozen
100 gram gedroogde kokos
50 gram hazelnoten
citroenrasp
75 gram pure chocola (reep)

Bereiding

De abrikozen koken in een beetje water en daarna pureren. De hazelnoten fijnhakken en mengen met de abrikozen en de citroenrasp.

Een uur af laten koelen en balletjes van draaien.
De chocolade raspen en de balletjes erdoor rollen.

Brian Clement

categorieën: personen, Rauw eten

Brian Clement is auteur van bestsellers op het gebied van voeding en gezondheid, internationaal spreker en directeur van het bekende Hippocrates Health Institute te Florida, VS. Dit instituut helpt mensen op weg zichzelf te genezen, ziektes te voorkomen, fit en uiterst gezond te worden en te blijven tot op hoge leeftijd.

Brian is een van de vooraanstaande auteurs die mee hebben gewerkt aan het boek 'Raw Food Works' (Rauwe voeding werkt!), dat is uitgegeven in 2009.