Voedselencyclopedie

inhoud

Recept: boekweitpannenkoek met cacao en kaneel

Kokosolie

Dit recept is naar een voorbeeld uit het boek Oersterk van Richard de Leth

Ingrediënten

- 150 gram boekweit
- 100 gram speltbloem
- 1 liter (soja-, rijste-, amandel-, haver-) melk
- 1 eetlepel rauwe cacao
- 1 theelepel kaneel
- kokosolie

Bereiding

Mix alle ingrediënten behalve de kokosolie in een kom.

Bak de pannenkoeken in de kokosolie.

Heavenly Food

categorieën: Koken en eten

Kookworkshopheavenlyfood

Heavenly Food geeft veganistische, vegetarische en biologische kookworkshops.

Laat je verrassen en ervaar de eindeloze gevarieerdheid van de plantaardige Verre Oosterse keuken onder deskundige leiding.

Aanmelden en informatie

info at heavenlyfood.nl of
Tel. 06 - 17 36 72 19.