Voedselencyclopedie

inhoud

Recept: champignonsoep

Kastanjechampignon

Ingrediënten

kastanjechampignons (gehalveerd)
margarine
ui (in ringen)
prei (in ringen)
bleekselderij (in stukjes)
kerrie
zout
peper
dille
oregano
paprikapoeder
knoflook
water en/of sojamelk
sojaroom
bouillonpoeder of -blokje
shoyu

Bereiding

 De champignons bakken met de ui in de gesmolten margarine. Kruiden en knoflook toevoegen, meebakken. Daarna de sojamelk of het water toevoegen en aan de kook brengen. Bouillon toevoegen en de groenten erbij doen.

Ongeveer 10 minuten laten koken. Op het allerlaatst de room erdoorheen roeren. Daarna meteen vuur uit en opdienen.

Jan den Besten

categorieën: Gesponsorde pagina

Bouwer van websites en webapps, improviserend muzikent en nog veel meer.
Ook deze site is gebouwd en ontworpen door Jan.

Neem een kijkje op één van zijn sites.