Voedselencyclopedie

inhoud

Recept: gebakken pastinaak

Pastinaak

Ingrediënten

pastinaak
gomasio
olie

Bereiding

De pastinaak goed schrobben. In plakken van +/- een halve cm dik snijden. Olie heet laten worden in grote koekenpan. De pastinaakschijven erin doen. Bakken als aardappels, ongeveer 15 minuten. Vlak voor het einde gomasio en kerrie erover strooien en even mee laten bakken.

Nature & More

categorieën: Bedrijven, filosofie, Gezondheid algemeen, Handel, keurmerk en logo, Landbouw algemeen, natuur en milieu

nature_and_more

Handelskeurmerk van Eosta, importeur van biologische en fair trade groente en fruit. Het logo omvat een cijfer, dat je in kunt typen op de site van Eosta. Dan komt er van dit product een beoordeling van een aantal aspecten uit: op kwaliteit, milieu en sociaal, plus een beschrijving van het desbetreffende bedrijf incl. een interview met de boer.

Bronnen
-
http://www.keurmerken.info/Nature_and_more.html
- http://www.natureandmore.com/