Voedselencyclopedie

inhoud

Recept: borsjt

Bietjes2

Borstj is een van oorsprong Russische traditionele heldere bietensoep. Er zijn veel manieren om 'm klaar te maken, hieronder staat een eenvoudige variant.

Ingrediënten

500 gram bieten, geraspt
2 wortels, fijngehakt
1 grote ui, in snippers
1 teen knoflook, geperst
eventueel 1 kruidenboeket
1 liter bouillon
2 à 3 theelepels citroensap
sojaroom

Bereiding

Breng alle ingrediënten, behalve de citroensap en de sojaroom, in een pan aan de kook. en laat het zo'n 45 minuten pruttelen.
Druk de soep door een zeef of een passe vite en voeg het citroensap en naar smaak nog peper en zout toe.
Breng het weer aan de kook en laat nog 2 minuten pruttelen.

Op het bord sojaroom toevoegen.

The Raw Family - A true story of awakening

rawfamily

Auteurs: De Boutenko-familie
Uitgever: Raw Family Publishing
ISBN 10: 0 970 48195 0
ISBN 13: 978 0 970 48195 5

Dit boek, geschreven door Victoria Boutenko en de andere leden van haar familie, beschrijft de weg die haar familie aflegt om door middel van 100 % Rauwkost">rauw voedsel te genezen van kwalen als o.a. (jeugd)-suikerziekte, astma, hoge bloeddruk.