Voedselencyclopedie

inhoud

Recept: appeltaart

Appel2

Ingrediënten

voor de bodem:
250 gram tarwemeel
250 gram bloem
150 gram plantaardige margarine
wijnsteenbakpoeder
zout
1 theelepel kaneel
¼ liter diksap
1 dl water

voor de vulling:
800 gram appels
250 gram rozijnen
2 theelepels kaneel

Bereiding

Meng alle ingrediënten voor de bodem en kneed ze goed door elkaar. Bekleed hiermee een springvorm.

Schil de appels en meng ze met de rozijnen en de kaneel. Vul hiermee de springvorm.

Verwarm de oven voor op 200 graden, en bak de taart in ongeveer 45 minuten.

Wat je eet ben je zelf

categorieën: Afvallen algemeen, boeken, Theorieën over gezonde voeding

watjeeetbenjezelf

Auteur: Dr. Gilian McKeith
Uitgeverij: Kosmos

Van de Kosmos-site:

Slanker, gezonder en gelukkiger!
'Wat je eet ben je zelf' bevat alles wat je moet weten om er beter dan ooit uit te zien en je fantastisch te voelen. Dr. Gillian McKeith heeft de slechtste eter weten te verleiden tot opmerkelijke resultaten.

- Met de voedingstest ontdekken wat het eetpatroon met je doet.
- Fantastische afslankgeheimen waarmee je jezelf opnieuw leert kennen.
- Iedereen kan het tienstappen-plan volgen en er niet alleen fantastisch uitzien maar zich ook zo voelen.

In tijden dat de westerse wereld wakker wordt uit haar nachtmerrie van obesitasproblemen, is dr. Gillian McKeith een positieve inspirator met haar grappige en betrokken benadering van voeding en gezondheid. Vernieuwend! Stimulerend! Inspirerend!