Voedselencyclopedie

inhoud

Recept: abrikoos-chocolade-balletjes

Abrikoos

Ingrediënten

250 gram gedroogde abrikozen
100 gram gedroogde kokos
50 gram hazelnoten
citroenrasp
75 gram pure chocola (reep)

Bereiding

De abrikozen koken in een beetje water en daarna pureren. De hazelnoten fijnhakken en mengen met de abrikozen en de citroenrasp.

Een uur af laten koelen en balletjes van draaien.
De chocolade raspen en de balletjes erdoor rollen.

Wat je eet ben je zelf - kookboek

categorieën: boeken

watjeeetbenjezelfkookboek

Auteur: Dr. Gilian McKeith
Uitgeverij: Kosmos

Van de Kosmos-site:

Meer dan 150 heerlijke gezonde recepten - Ruim 1,2 miljoen kijkers volgden op RTL 4 het wel en wee van tientallen mensen die hun eetgewoonten door Gillian McKeith onder de loep lieten nemen. Na een confronterende sessie over de gevolgen van hun eetgedrag volgde de overstap naar een nieuwe levensstijl; niet altijd zonder moeite, maar wel altijd met maximaal effect. Mensen kregen weer energie, klachten verminderden of verdwenen, en ze voelden zich beter dan ooit tevoren. Geen wonder dat ook Nederland en Vlaanderen inmiddels weten: wat je eet ben je zelf!