Voedselencyclopedie

inhoud

Recept: gebakken pastinaak

Pastinaak

Ingrediënten

pastinaak
gomasio
olie

Bereiding

De pastinaak goed schrobben. In plakken van +/- een halve cm dik snijden. Olie heet laten worden in grote koekenpan. De pastinaakschijven erin doen. Bakken als aardappels, ongeveer 15 minuten. Vlak voor het einde gomasio en kerrie erover strooien en even mee laten bakken.

Wat je eet ben je zelf - kookboek

categorieën: boeken

watjeeetbenjezelfkookboek

Auteur: Dr. Gilian McKeith
Uitgeverij: Kosmos

Van de Kosmos-site:

Meer dan 150 heerlijke gezonde recepten - Ruim 1,2 miljoen kijkers volgden op RTL 4 het wel en wee van tientallen mensen die hun eetgewoonten door Gillian McKeith onder de loep lieten nemen. Na een confronterende sessie over de gevolgen van hun eetgedrag volgde de overstap naar een nieuwe levensstijl; niet altijd zonder moeite, maar wel altijd met maximaal effect. Mensen kregen weer energie, klachten verminderden of verdwenen, en ze voelden zich beter dan ooit tevoren. Geen wonder dat ook Nederland en Vlaanderen inmiddels weten: wat je eet ben je zelf!