Voedselencyclopedie

inhoud

Recept: abrikoos-chocolade-balletjes

Abrikoos

Ingrediënten

250 gram gedroogde abrikozen
100 gram gedroogde kokos
50 gram hazelnoten
citroenrasp
75 gram pure chocola (reep)

Bereiding

De abrikozen koken in een beetje water en daarna pureren. De hazelnoten fijnhakken en mengen met de abrikozen en de citroenrasp.

Een uur af laten koelen en balletjes van draaien.
De chocolade raspen en de balletjes erdoor rollen.

Wat verder ter tafel komt

categorieën: Spreekwoorden en gezegden, Wat verder ter tafel komt

wat_verder_ter_tafel_komt

Wat verder ter tafel komt (w.v.t.t.k.) is de naam van het agendapunt van een vergadering waarin alle zaken besproken worden die niet specifiek in de agenda zijn genoemd. In het geval van deze voedselencyclopedie is het de rubriek waarin ik (Mirjam Vaes) de gelegenheid neem om dingen die ik kwijt wil, maar die niet helemaal, of helemaal niet, passen in het stramien, te uiten.

- Maakt het iets uit (01-04-14)

- Quinoa dilemma (01-04-14)

- De cirkel (13-02-14)

- Polare (12-02-14)

- Roltrappen Centraal Station Utrecht (24-01-14)

- Oordopjes (07-07-13)